Een warm welkom op de website van Coaching 2BU, voor begeleiding bij burn-out, verlies en stress-gerelateerde klachten.

Over mij

Mijn naam is Kitty van Schagen- Claasen. Geboren in 1970. Dochter van. Zus van. Echtgenote van. Moeder van. Bonusmoeder van. Tante van. Vriendin van. En nog zoveel meer.

In mijn loopbaan heb ik veel ervaring opgedaan met het adviseren van klanten, het coachen van medewerkers en het managen van een groot segment binnen een dienstverlenende organisatie. Ik ben gedreven om het beste in mensen en organisaties naar boven te halen.

Bij personeelsmanagement kwam ik regelmatig in aanraking met mensen, die om welke reden dan ook, niet lekker in hun vel zaten. Bijvoorbeeld door privéproblemen, trauma, verlies, mensen die hun talenten niet konden benutten in hun huidige functie of mensen die moeite hadden met de balans tussen werk en privé. Daardoor kregen sommigen steeds terugkerende emotionele en/of fysieke klachten of raakten in een burn-out.

Wanneer er extern begeleiding werd ingehuurd, vond ik het opmerkelijk dat sommigen goed, sommigen redelijk en anderen niet goed herstelden of zelfs een terugval kregen. Frustrerend voor de persoon in kwestie, maar ook voor het bedrijf. Dat fascineerde me.

Ik besloot om, naast de kennis en ervaring die ik al had, een aantal verdiepende en gespecialiseerde coachopleidingen te gaan volgen. Mijn doel was om zelf een intensief coachtraject aan te kunnen bieden. Gericht op preventie van uitval dan wel op volledig herstel.

Coaching 2BU

Op 14 februari 2011, de dag van de liefde, ben ik met mijn bedrijf Coaching 2BU van start gegaan. Mijn begeleiding richt zich op jouw mentaal, emotioneel en fysiek welzijn. Je mag van mij een resultaatgerichte, zorgvuldige, open en eerlijke benadering verwachten alsook uitgebreide nazorg. Mijn doel is om je in staat te stellen vanuit persoonlijke kracht te leven, in verbinding met jezelf en je omgeving.

Ik haal de meeste voldoening uit mijn dag, wanneer ik écht het verschil voor iets of iemand kan maken.

Begeleiding is mogelijk in mijn praktijkruimte, online of een combinatie van beiden. Wil je meer van me weten? Neem gerust contact met me op voor een nadere kennismaking!