Burn-out

Als voormalig manager Cliënten Advies en lid van het Management Team Particulieren van de Rabobank organisatie, weet ik wat burn-out voor zowel een werknemer als een werkgever betekent. Bovendien is er, wanneer er geen goede begeleiding wordt geboden, een groot risico op terugval.


Voor de werknemer:


Voor de werkgever:

Verlies

Bij verlies kun je denken aan:

Een rouwperiode is heel normaal. Binnen een dergelijke rouwperiode zijn er ook verschillende fases als ontkenning, machteloosheid, boosheid, schuldgevoel, verdriet, berusting en acceptatie.

Wanneer je hier voor je gevoel niet uit kunt komen en behoefte hebt aan begeleiding om deze gevoelens een gezonde plek te geven, neem dan gerust contact met me op.

Stressgerelateerde klachten

Heb je klachten als:

Blijf vooral niet te lang doorlopen met deze klachten. Voorkomen van erger is beter dan genezen! We kunnen samen onderzoeken of we, met behulp van de juiste interventie, je klachten kunnen verbeteren. Het stellen van de juiste vragen kan ook hier heel verhelderend werken.

Wanneer deze klachten gerelateerd blijken te zijn aan opgekropte emoties en/of onverwerkte gebeurtenissen uit het verleden, kan ik je begeleiden met emotie- en/of traumatherapie. Hoe ik daarmee werk, kun je vinden onder het tabblad "werkwijze, het coachtraject".