Aanbevelingen


“Ik was al geruime tijd mijn stem kwijt. Hierdoor was werken voor mij haast onmogelijk. Dit stemverlies bleek te maken te hebben met een emotionele kwestie. Na één sessie met Kitty waarin ik deze belemmering los kon laten, had ik direct mijn stem weer terug! Zo ontzettend fijn!”
Madeleine, mei 2019
“Ik heb zelf ervaren dat door jouw open en eerlijkheid, ik ook mijn kwetsbare kant durf te laten zien aan anderen. Het positieve van deze openstelling is dat relaties intenser worden.”
Hans van ’t Wout, februari 2019
“Omdat ik na jaren nog steeds intens verdriet voelde om het verlies van een dierbare vriend volgde ik een sessie bij Kitty. Met deze ene prachtige sessie heeft zij mij geholpen om het zware verdriet dat ik droeg om te kunnen zetten naar een gezonde emotie en denk ik nu met dankbaarheid en liefde aan hem terug.”
Daniëlle Bakker, maart 2017
“Werken met Kitty gebeurt in alle openheid waarin alles welkom is, waaronder vooral vrolijkheid! Dankbaar haar te mogen kennen.”
Peter Koomen, november 2015
“Kitty heeft me in een moeilijke en zware tijd behoed van een Burn out. Door haar therapieën is het me gelukt om meer rust te krijgen en een andere kijk op dingen te hebben. Kitty is een prettig persoon en bij iedereen waar het niet goed mee gaat, raad ik haar dan ook ten zeerste aan.”
Nicole Driesen, mei 2015
“Lieve Kitty. Bedankt dat je deze weg met mij hebt willen bewandelen en je mij de hulp hebt gegeven die ik nodig had. Je bent een topper en ik ben je enorm dankbaar. Bedankt voor alles!”
Babette Slegers, februari 2015
“ Kitty heeft mij als coach geholpen met zowel een werkgerelateerde vraag als een privé onderwerp. In beide gevallen is het resultaat een enorme, blijvende positieve verandering, meer dan ik me van tevoren had kunnen voorstellen. Kitty is betrokken, en ze werkt zorgvuldig en doelgericht. Ze communiceert op een warme en respectvolle manier. Ze blijft niet aan de oppervlakte en weet door te dringen tot de kern van je vraag. Op die manier helpt ze je om de echte oorzaak aan te pakken en diepgaande resultaten te bereiken. En wat ik het meest waardevol vind: Het blijkt niet moeilijk om die daarna ook te blijven vasthouden (de coaching was in 2011).”
Mira Besselink, september 2014
“Mijn moeder is jong overleden. Ik had moeite de draad na haar overlijden weer op te pakken. Alles voelde vlak. Uiteindelijk heb ik hulp gezocht en op aanraden van een goede vriendin heb ik een coachtraject gevolgd bij Kitty. Ik heb het verdriet hierdoor een gezonde plek kunnen geven en geniet weer volop van het leven.”
Anoniem, mei 2013
“De relatie met mijn man was al jaren niet goed meer. Ik voelde me heel ongelukkig. Ik durfde de knoop echter niet door te hakken, ik was bang om alleen verder te moeten. Een coachtraject bij Kitty heeft me een goed inzicht gegeven in de situatie en mijn eigen aandeel hierin. Ik heb de relatie in liefde los kunnen laten en heb mijn pad met veel zelfvertrouwen kunnen vervolgen.”
Annie de G., augustus 2012
“Na maandenlang aanhoudende hoofdpijn heb ik de diagnose hersentumor gekregen. Ik heb jonge kinderen en wist niet goed hoe ik met de situatie en de bijbehorende emoties om moest gaan. Ik heb door een aantal sessies bij Kitty veel pijn en verdriet op een diep niveau los kunnen laten en heb nog intens kunnen genieten van kleine, dagelijkse dingen. Helaas is mijn gezondheid verder achteruit gegaan. Ik heb rust gevonden en kan de situatie nu accepteren.”
Christine, april 2012
“Kitty is a very nice person, she is good in feeling your energy en knows how to give you the right direction in your live.”
Leny Badenbroek., februari 2011
“Kitty is een hele fijne collega om mee samen te werken. Ze gelooft er sterk in, dat mensen zouden moeten doen waar zij zelf het gelukkigst van worden. Wanneer je vanuit innerlijke motivatie werkt, bereik je de beste resultaten. Zij voelt mensen heel goed aan en ze is oprecht betrokken. Als persoonlijke coach en als teamcoach is ze dan ook zeer zeker aan te bevelen.”
Marc de S., juni 2009
“In de functie van teamleider was de wijze waarop zij met name persoonlijk leiderschap vorm heeft gegeven bewonderenswaardig. Ze gaat altijd individueel de confrontatie aan, zet door en zet daardoor haar medewerkers aan het denken en in beweging.”
Desirée D., mei 2008
Kitty is erg goed!
Winfried van Schagen